Extra
Services

Een kapotte fiets of scooter is nooit leuk maar in de meeste gevallen is dit wel snel opgelost. Daarom moet je bij ons ook geen afspraak maken voor een herstelling of onderhoud van je fiets. Je kan je fiets of scooter dus gewoon binnenbrengen.

In de meeste gevallen ben je je fiets of scooter dan ook niet lang kwijt.

Banden van een fiets vervangen wij altijd onmiddellijk tenzij wij anders overeenkomen met u. De fiets is dus klaar terwijl je wacht, gaat shoppen, iets drinken, … . 

Tijdens het onderhoud van de fiets controleren wij niet enkel of alles goed afgesteld staat maar, in tegenstelling tot andere fietsenmakers, reinigen wij ook altijd je ketting, tandwielen, versnellingsapparaat en de volledige fiets. Hierna wordt de kader behandeld met een lakbeschermer + de ketting terug gesmeerd met olie of wax.

Dit voor een prijs vanaf 35 euro voor fietsen die bij ons gekocht zijn en 40 euro voor fietsen die niet bij ons gekocht zijn (inclusief BTW, exclusief te vervangen onderdelen. Bij een andere fietsenmaker betaal je voor hetzelfde meestal tussen de 80 en 100 euro, hierdoor durven wij te beweren dat wij de goedkoopste zijn in de regio in het onderhoud van je fiets!

Nergens goedkoper

Onderhoud fiets

Voor iemand die dagdagelijks de fiets gebruikt is het aangeraden om op regelmatig basis je fiets te laten onderhouden. Idealiter geef je je fiets minstens 2 keer per jaar een onderhoud. Op die manier heb je héél het jaar door een goede en optimaal rijdende fiets maar kom je ook nooit voor verrassingen te staan aan de kassa. Voor alle andere fietsen is meestal 1 keer per jaar voldoende.

De enige in de buurt die dit doet

Reparaties van alle merken

Bij Bike Center Beringen kan je terecht voor alle herstellingen van elke soort fiets. Wij herstellen alle merken, ook fietsen die niet bij ons gekocht zijn. We overlopen de te herstellen onderdelen en geven een richtprijs van de gehele herstelling. 

Onmiddellijk vervangen van banden

Snelle banden service

Ook voor je fietsbandenservice ga je naar Bike Center Beringen … zowel voor het vervangen van een lekke binnenband als versleten buitenband. Een lekke band is ontzettend vervelend. Daarom vervangen wij de banden van een fiets  altijd onmiddellijk tenzij wij anders overeenkomen met u. De fiets is dus klaar terwijl je wacht, gaat shoppen, iets drinken, … . 

reparatie van scooters

Reparatie en onderhoud van scooters

Bij Bike Center Beringen kan je ook terecht voor onderhoud en reparaties van jou scooter. 

Een goed onderhouden scooter is zeer belangrijk. Hierdoor rij je veiliger, gaat je scooter langer mee en hij is bovendien ook zuiniger in gebruik. 

Maak een afspraak met ons en wij doen de rest. 

reparatie van scooters

Vervangen van stepbanden

Bij Bike Center Beringen kan je ook terecht voor het vervangen van de banden van je elektrische step. 

Wij kunnen zowel gewone banden vervangen als volle stepbanden. 

Vaak gaat de voorkeur uit naar volle banden zoals op de foto, zo kan je nooit meer een lekke band krijgen.